web builder
Mobirise

Merica säveltää ja sanoittaa kappaleita suomeksi, mutta niitä löytyy myös englannin kielellä. Musiikillaan hän haluaa olla mukana elämän matkalla ja kappaleissa on voimaannuttava sanoma - tyylilajeina r n' b, pop ja gospel. Gengrerajat sulautuvat yhteen saumattomasti luoden uutta valoa Suomen musiikkitaivaalle. Tutustu Merican musiikkiin TÄSTÄ.

Vuonna 2019 Merica solmi sopimuksen Precious Recordsin kanssa, tuottajanaan loistava Tim Sharp.

Merican saattaa muistaa The Voice of Finlandista 2018, jossa hän eteni aina tiiminsä viidenneksi valmentajanaan edesmennyt Olli Lindholm. Ollin myös kisankin jälkeen jatkunut tuki ja ohjaus ovat hänelle aina erityisen arvokkaita. Katso Merican valovoimainen TVOF-esiintyminen TÄSTÄ.

Syksyllä 2019 julkaistu tulevan debyyttialbumin nimikkosinglelohkaisu 'Leijona' oli mukana Vastuuviikolla ja kappaleen ensiesitys oli YK-päivän seminaarissa sen julkaisupäivänä. 

Alunperin liiketalouden ammattilainen on opiskellut myös lasten ja nuorten lähihoitajaksi. Kutsumustyössään laulaja-lauluntekijänä hän kokee voivansa hyödyntää kaikkea osaamistaan ja tekevänsä juuri sitä mihin hänet on tarkoitettu.
Merica kasvoi lapsuutensa musikaalisessa romanikodissa, kitaramusiikin ja laulun ympäröimänä. Ensimmäiset omat kappaleensa hän kirjoitti 14-vuotiaana, saatuaan lahjaksi oman sähkökitaran ja keyboardin. Musiikin itseopiskelun lisäksi hän on käynyt taide- ja musiikkikursseja ja hänellä on musiikkitaustaa kristillisten seurakuntien musiikkipuolelta. Hän on ollut myös muussakin seurakuntien toiminnassa mukana. Usko on hänelle voiman ja elämän lähde - kristillinen arvomaailma kuuluu myös artistin musiikissa: "Musiikkini on ajatuksia elämästä, kaikesta siihen liittyvästä, kuinka sen kuulen, näen ja koen. Kun on vaan rohkeasti oma itsensä eikä aseta itselleen tai musiikille rajoja tai kaavoja, on se aitoa."

Jokaiselle ihmiselle on oma kutsunsa

Merican sanoma on, että jokaiselle on oma kutsunsa ja tarkoitus: "Usko vaan ja tee päätöksiä elämässä sen mukaan! Elämä antaa sinulle mitä sinä annat elämälle!"

© Copyright 2019 MericaOfficial - MN Music - All Rights Reserved
Kuvat: Anna-Karoliina Photography, Saku Tiainen